Iată vin colindători

imaginea utilizatorului Serafim
Versiune pentru tipărire
Your rating: None Average: 5 (143 votes)

Au început și în acest an să vină colindătorii. Ieri m-au vizitat o parte din membri Corului ATOR Iași și nu la multă vreme după ce au plecat, a venit Corul „Sfântul Ioan Cucuzel”.

Tineri entuziaști, se străduiesc să-și îmbogățească în fiecare an repertoriul cu tot felul de colinde care nu prea se aud pe la posturile de radio și pe televiziuni. Am pus mâna pe aparatele pe care le-am avut la îndemână și i-am fotografiat, le-am înregistrat vocile și i-am filmat ca să se poată bucura și cei care n-au avut deosebita plăcere să aibă de a face anul acesta cu coruri atât de deosebite.

M-am tot gândit să-mi iau scule de 10 mii de euro și aparate mai performante dar așa cum Dumnezeu nu cere de la noi decât inimă curată, și domniile voastre să ignorați calitatea înregistrărilor și să vă lăsați inimile să se bucure de mesajul colindelor.

Ca să-i prezint în ordine cronologică, iată o mică parte din Corul ATOR Iași.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Iată și Corul „Sfântul Ioan Cucuzel”.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

ATOR Iași la colindat, Serafim - 20.12.2012
Alți membri ai corului ATOR Iași, Serafim - 20.12.2012
Corul "Sfântul Ioan Cucuzel" (parțial), Serafim - 20.12.2012
Corul "Sfântul Ioan Cucuzel" cu gazdă cu tot, Serafim - 20.12.2012

Comentarii

Cand am auzit aceste voci

Cand am auzit aceste voci superbe,imi amintesc cu drag de perioada din generala,cand faceam parte din corul liceului "V.Alecsandri", si ce armonie placuta se petrecea atunci cand vocea mea afona era acoperita de minunatele voci placute ce ma faceau sa cred ca vocea mea se mai perfectioneaza cu ajutorul lor si in special cu ajutorul d-nei profesoare ,care dirija in asa fel incat aveam impresia ca sunt intr-o filarmonica. Ei aceasta stare mi-au transmis-o si mie acest grup de coristi :D

Emite conţinut